سند 2030 چگونه دولت را ملزم به رسمیت بخشیدن به حقوق همجنس بازها می کند

سند 2030 چگونه دولت را ملزم به رسمیت بخشیدن به حقوق همجنس بازها می کند

نگاهی به بخش هایی از سند 2030 مشخص می کند که باید بیش از پیش مراقب اجرایی شدن آن و رفتن زیر بار اجرای آن در ایران بود. چرا که در جایی از آن به صراحت مطالبی خلاف شرع و عرف جامعه ایرانی بیان می شود.
 هشدار مقام معظم رهبری در خصوص اجرای سند آموزشی یونسکو با نام 2030 توجه های فراوانی را به سوی این سند  جلب کرد. بسیاری از رسانه و کارشناسان که به هر دلیلی تا پیش از این به این 
 
رهبر معظم معظم انقلاب اسلامی در دیدار با معلمان و فرهنگیان در خصوص این سند فرمودند: «این سند ۲۰۳۰ سازمان ملل و یونسکو و این حرفها،(۸) اینها چیزهایی نیست که  جمهوری اسلامی بتواند شانه‌اش را زیر بار اینها بدهد و تسلیم اینها بشود. به چه مناسبت یک مجموعه‌ی به‌اصطلاح بین‌المللی‌ای -که قطعاً تحت نفوذ قدرتهای بزرگ دنیا است- این حق را داشته باشد که برای کشورهای مختلف، برای ملّتهای گوناگون، با تمدّنهای مختلف، با سوابق تاریخی و فرهنگی گوناگون، تکلیف معیّن کند که شما باید این‌جوری عمل کنید؟ اصل کار، غلط است.»
 
همچنین آیت الله مکارم شیرازی از مراجع اعظام تقلید به صورت جدی به اجرایی شدن این سند واکنش نشان داده و بیان داشتند: «فراموش نکنیم که یونسکو متولی این مسئله است و همیشه دولت های سلطه‌گر جاسوس‌هایی در این نهاد به نام کارمند و خبره دارند بیان کرد: آقایان  می‌گویند ما هنگام پذیرش این سند زیر آن نوشته‌ایم که ما تا جایی قبول داریم که با فرهنگ و مذهب ما سازگار باشد که راست می‌گویند و نوشته و به مقام معظم رهبری هم ارسال کرده‌اند و رونوشتی هم به ما داده‌اند؛ ولی این افراد توجه نکرده‌اند که آن ها می گویند شرایط شما را تا جایی می‌پذیریم که بر خلاف روح سند نباشد در حالی که ما یک کشور مذهبی و دارای شرایط و فقه خاصی هستیم و این تشکیلات با روح سند سکولار نمی‌سازد و چگونه قبول کنیم که آن را اجرا کنیم
 
در عین حال علی لاریجانی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان مبنی بر این که تصویب این سند باید توسط مجلس انجام میشد اعلام کرد که این سند به صورت شکلی مشکلی ندارد ولی محتوای آن را می توان مورد بررسی قرار داد وی می گوید: «در مورد این مصوبه آقای کریمی قدوسی هم سوال کردند، دو بحث وجود دارد اول بحث شکلی دوم بحث محتوایی. مصوبه ۲۰۳۰ به هیئت تصویب مصوبات در مجلس ارائه شد هیئت تطبیق از نظر شکلی این مصوبه را مورد بررسی قرار داد، که مشکلی نداشت.»
 
نگاهی به بخش هایی از سند مشخص می کند که باید بیش از پیش مراقب اجرایی شدن آن و رفتن زیر بار اجرای آن در ایران بود. چرا که در جایی از آن به صراحت مطالبی خلاف شرع و عرف جامعه ایرانی بیان می شود. 
 
بخشی از واقعیت سند 2030 با عنوان «آموزش با کیفیت و برابر»
 
«آموزش برابر» از نظر یونسکو یعنی چه؟
 
به متن زیر توجه کنید:
 
Goal 4.  
Ensure inclusive and equitable quality education and promote  
lifelong learning opportunities for all
 
UNESCO recognises that no country can achieve Sustainable Development Goal 4 - to ensure inclusive and equitable quality education and promote lifelong learning opportunities for all - if students are discriminated against or experience violence because of their actual or perceived sexual orientation and gender identity.
Violence based on sexual orientation and gender identity/expression is often directed at lesbian, gay and bisexual students (homophobia) and transgender students (transphobia), and others whose gender expression does not fit into binary gender norms, such as boys perceived as effeminate and girls perceived as masculine. As such, it is a form of gender-based violence.
It includes physical, sexual and psychological violence and bullying. A student is bullied when exposed repeatedly over time to aggressive behaviour that intentionally inflicts injury or discomfort through physical contact, verbal attacks, fighting or psychological manipulation.
... 
facilitate action in selected countries to prevent and address homophobic and transphobic violence in educational settings.
 
http://en.unesco.org/themes/school-violence-and-bullying/homophobic-transphobic-violence
 
خلاصه متن فوق:
از نظر یونسکو فقط وقتی کشورها هدف چهار سند2030 را تحقق بخشیده اند که آموزش و پرورشی فراگیر و عادلانه برای همه فراهم کنند از جمله در مورد هویت جنسی دانش آموزان. دانش آموزان در خصوص گرایش جنسی خود اعم از «همجنسباز»(اعم از gay  یا lesbian)، یا «ترنس جندر» نباید مورد هیچ گونه خشونتی اعم از زبانی یا بدنی و... قرار گیرد.
 
یونسکو می تواند درباره ی پیشگیری از اعمال خشونت در چنین کشورهایی اقداماتی را تسهیل کند.
 
 ️یونسکو در مهمترین بند سند ۲۰۳۰ به دنبال به رسمیت شناختن آموزش هم جنس بازان و اعلام عمومی آن از طریق تاسیس یک مدرسه خاص است. 
 
یونسکو از جمهوری اسلامی  به دلیل پیشگامی در زمینه سازی برای اجرای سند 2030 تقدیر کرد!
 
بر اساس گزارش سند ملی آموزش در صفحه 7 پارگراف اول، بخشی از اقدامات اجرایی ایران به یونسکو گزارش شده است و جمهوری اسلامی به دلیل به یک کشور پیشگام در تمهید زمینه های اجرای سند مورد تقدیر قرار گرفته است «ﻻزم اﺳﺖ ذﮐﺮ ﺷﻮد ﮐﻪ ﺑﺨﺸﯽ از اﯾﻦ اﻗﺪاﻣﺎت اﻧﺠﺎم ﮔﺮﻓﺘﻪ، ﺑﻪﻋﻨﻮان ﮔﺰارش ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻤﻬﻮري اﺳﻼﻣﯽ اﯾﺮان در ﻃﺮح ﭘﯿﻤﺎﯾﺶ  ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺳﺎزي آﻣﻮزش2030 ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ دﻓﺘﺮ ﻣﻨﻄﻘﻪ اي آﻣﻮزش ﯾﻮﻧﺴﮑﻮ در ﺑﺎﻧﮑﻮك اﺟﺮا ﺷﺪ، ﺑﻪ ﯾﻮﻧﺴﮑﻮ اراﺋﻪ ﮔﺮدﯾﺪ و ﺟﻤﻬﻮري اﺳﻼﻣﯽ اﯾﺮان ﺑﻪﻋﻨﻮان ﯾﮑﯽ از ﮐﺸﻮرﻫﺎي ﭘﯿﺸﮕﺎم در ﻣﻨﻄﻘﮥ آﺳﯿﺎ و اﻗﯿﺎﻧﻮﺳﯿﻪ در زﻣﯿﻨﮥ آﻣﺎدﮔﯽ و ﺗﻤﻬﯿﺪ ﺗﺪارﮐﺎت ﻻزم ﺑﺮاي اﺟﺮاي آﻣﻮزش2030 ﻣﻮرد ﺗﻘﺪﯾﺮ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ.»( سند ملی آموزش 2030، ص6)


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : دانشجو
تاریخ : یک شنبه 7 خرداد 1396
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: